You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Reviews

Kijken, maar iemand ook echt zien en horen maar ook daadwerkelijk luisteren zijn kwaliteiten die volledig passend zijn bij Ineke. Geduld, service, expertise in haar vak, maar vooral de passie en het plezier om mensen te helpen straalt er aan alle kanten vanaf. Een veilige plek waar tijd voor je genomen wordt en je met een fijn gevoel weer buitenstapt. Investeer samen met Ineke in je haarwerk en ervaar net als ik dat het een kroon is die je nooit meer af wilt zetten.

Love is in the hair!

Esther van Ee

Ineke is behulpzaam, er is nooit iets te veel… En het warme en persoonlijke contact, dat vond ik echt het prettigste. Ik voelde me de koning te rijk.

Diana de Puijsseleyr

Het haarwerk dat ik eerst had paste eigenlijk niet bij mij. Ik ben toen naar Ineke gegaan en zij heeft het anders aangemeten. Samen hebben we gekeken wat het beste bij me paste qua kleur en model. Ik heb gekozen voor hetzelfde kapsel dat ik altijd had en dat is goed gelukt!

Karla Jacobs

Ineke is een warme en spontane dame die goed naar je verhaal luistert. Ze geeft het advies dat je nodig hebt, zonder opdringerig te zijn. Ook is ze goed op de hoogte van de kracht van haar producten. Dat geeft vertrouwen!

Mireille Lenaerts